Like Us on Facebook

'HOME IS NOT A PLACE,
IT'S A FEELING'

“Het goed gevoel jezelf te zijn” is het motto achter de Hfor lounge collectie. Hfor is geïnspireerd door de vrouw van de 21ste eeuw, die voor zichzelf opkomt en zich wenst te ontplooien in haar druk bestaan.

Onze loungewear zorgt voor een leuke en comfortabele sfeer voor zowel binnen als buiten, dag en nacht. We baseerden ons op het zich goed voelen zonder gesofisticeerd te zijn; op elk moment een ontspannen sfeer.

Hfor is ontworpen door vrouwen voor vrouwen en beantwoordt aan de behoefte van de moderne, zelfbewuste vrouw, die positief en open in het leven staat.

Het “mijn moment” inspireerde ons; we weten namelijk hoe moeilijk het is iets te vinden dat zowel mooi oogt als leuk aanvoelt gedurende de dag én nacht.

“Home is not a place, it’s a feeling” behoort tot onze filosofie. Met genoegen nodigen we elke vrouw uit om “Happiness is a journey, not a destination” mee te beleven.

Hfor is een merk van Nv Arijs – Van Nieuwenhove sa, dat staat voor kwaliteitsvolle én maatschappelijk verantwoorde kleding.

Interesse in onze collecties?